Vacatures & stage

Vacatures

Datamanager museale collectieregistratie

Samen met het Stadsarchief Mechelen bewaart het museum een nog weinig bekende collectie Bourgondische schatten. Schilderijen, beeldhouwwerken, handschriften en meubels die deel uitmaken van de Bourgondische periode en haar nalatenschap. Met het project ‘Een digitale toekomst voor de Bourgondische erfenis’ (afgekort als DTBE) maken we deze objecten digitaal toegankelijk. Voor iedereen. Zodat niet alleen wij, maar ook onderzoekers en het grote publiek ze kunnen bewonderen, bestuderen en ontrafelen. Ben jij gebeten door erfgoed en gedreven door data? Voor dit project zoeken we een datamanager.

Solliciteren kan tot ten laatste 5 augustus.

Vacature datamanager 

Publieksbegeleiders museale bewaking

Om de tentoonstellingszalen in zowel het Hof van Busleyden als in De Garage te bewaken en bezoekers in al hun diversiteit warm te onthalen, is het museum op zoek naar Publieksbegeleider museale bewaking.

Solliciteren kan tot ten laatste 3 augustus.

Vacature publieksbegeleider

Onthaalmedewerkers

Om deze brede diversiteit aan bezoekers welkom te heten, zijn we op zoek naar onthaalmedewerkers om ons team te versterken en mee te werken aan een mensgericht onthaal.

Solliciteren kan tot ten laatste 12 augustus.

Vacature onthaalmedewerkers

Stage

Zin om stage in ons museum te lopen? Vul het onderstaande formulier in en vertel ons waarom je graag stage komt doen bij ons. Je mag binnen de 14 dagen van ons een reactie verwachten. 

Alle beschikbare stageplekken voor de cel publieksbemiddeling in het voorjaar zijn intussen ingenomen. Nieuwe aanvragen kunnen enkel voor de zomer of het najaar van 2021.

Online formulier