img_6664.jpg

Word partner

Deze pagina is niet beschikbaar in het Spaans. U kan deze pagina vertalen met Google Translate.

Waarom partner worden?

Het Museum Hof van Busleyden wordt een plek van verwondering, ontmoeting en ontdekking. Hoe brachten de Bourgondische vorsten hun machtige rijk samen? Welke impact had de daarbij horende internationalisering op Mechelen? Wat is er nu zo bijzonder aan de schilderijen van de Vlaamse Primitieven, de muziek van de Vlaamse polyfonisten en de producten van Bourgondische ambachtslieden? Wat zorgde voor de pijlsnelle ontwikkeling van de geneeskunde, plantkunde en cartografie in die tijd?

Het museum zal meer zijn dan een verzamelplaats van (cultuur)historische voorwerpen. Het wordt tegelijk een baken voor onderzoek en experiment, een hotspot voor klassiek én hedendaags erfgoed van waaruit je het spoor van de Bourgondische cultuur tot vandaag kan volgen.

Als partner kan je ons helpen deze ambitie te verwezenlijken. Dankzij onze participatieve insteek bereiken wij een breed en divers publiek dat zicht uitstrekt van (inter)nationale kunstminnaars die onze topstukken komen bewonderen tot de lokale erfgoedliefhebber die een bijdrage levert aan onze projecten.

 

Hoe partner worden?

Partner worden kan op verschillende manieren (sponsoring of samenwerking in natura) en voor verschillende termijnen (een meerjarige overeenkomst met het museum of een specifieke samenwerking in het kader van een tentoonstelling of project). Een partnerovereenkomst is maatwerk en daarom zoeken we graag samen met het bedrijf naar een gepast samenwerkingsvoorstel.

Enkele mogelijkheden zijn:

Marketing

Bereik een specifieke doelgroep via de activiteiten van Museum Hof van Busleyden of door associatie met het nieuwe stadsmuseum. Denk aan opname in promotiecampagnes, online en social media acties, persconferenties of projectpresentaties.

Netwerking

Het uitbreiden van uw netwerk tijdens unieke events in het museum.

Personeelsmanagement

Een teambuilding of nocturne voor uw personeel in het museum.

Collectie ondersteuning

Steun de restauratie van de Besloten Hofjes.

 

Meer informatie: Michelle Coenen, michelle.coenen@mechelen.be of 015 29 40 37