hofvanbusleyden_copyrighttourismmechelen.jpg

VIP Vakantie

Deze pagina is niet beschikbaar in het Duits. U kan deze pagina vertalen met Google Translate.

VIP zomervakantie – elke donderdag alle leraren welkom

Elke donderdag in juli en augustus ben je als leraar VIP in de Mechelse musea! Je krijgt samen met je partner gratis toegang tot Museum Hof van Busleyden, Kazerne Dossin, Speelgoedmuseum en Sportimonium. Zo ontdek je het educatieve aanbod en sta je helemaal voorbereid aan de start van het nieuwe schooljaar.

 

VIP vakantie in Museum Hof van Busleyden

In ons museum krijg je als allereerste de nieuwe luistertour OORdilemma’s te horen. Daarin ga je samen met jongeren op zoek naar het échte verhaal achter de kunstwerken. In één verhaal vertellen ze je de waarheid, in een ander een fantasierijk verzinsel. Vanaf september is OORdilemma’s beschikbaar als educatief lespakket voor het secundair.

Krijg hier alvast de smaak te pakken. 

Ben je leraar in het kleuter of lager onderwijs? In juli en augustus kan je samen met je kinderen aan de slag met het doeboekje van Zomer van Vlieg.

Op donderdag is Museum Hof van Busleyden trouwens open van 10 tot 22 uur!

 

Je krijgt van ons:

  • Gratis bezoek voor jou én je partner. Omwille van de coronamaatregelen vragen we je om op voorhand je ticket online te reserveren. Gebruik het tarief ‘VIP vakantie’. Breng je geldige lerarenkaart mee om te tonen aan het onthaal.
  • Goodie bag met info over het educatieve aanbod van de 4 musea, handig verzameld
  • Kans op een gratis museumbezoek met je klas. Bezoek je deze vakantie alle 4 musea? Dan maak je kans op een gratis bezoek met je klas! Neem de stempelkaart mee in het eerste museum en laat ze afstempelen. In het laatste museum laat je ze achter in de urne. Wie weet bezoek jij samen met je leerlingen dit najaar gratis een van onze musea!

 

Voor je bezoek:

  • Koop online je ticket voor een donderdag in de zomer – omwille van de coronamaatregelen is op voorhand je ticket reserveren verplicht. Gelukkig is het museum op donderdag open van 10 tot 22 uur.
  • Download de Erfgoedapp op je smartphone. Ter plaatse krijg je de code om de tour van OORdilemma’s te downloaden. Je krijgt ter plaatse ook een routeplan mee.