Tarieven en tickets

Vanaf maart 2022 ondergaat het stadspaleis een grondige restauratie. De vaste opstelling is op dit moment niet toegankelijk. Lees meer over de restauratie.

Praktisch

  • We raden aan om je ticket op voorhand online te kopen, ook wanneer je recht hebt op gratis toegang. 
  • Gekochte tickets kunnen noch omgeboekt, noch terugbetaald worden. Het is niet mogelijk om je tickets om te ruilen voor een latere datum.
  • Je kan niet telefonisch reserveren. Heb je een vraag, kijk bij onze Veelgestelde vragen. Heb je telefonisch hulp nodig? Neem contact op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag tijdens de kantooruren.
  • Lees hier de handleiding voor online aankopen van een ticket.

Boek nu je ticket

Tarieven

  Hof van Busleyden
(incl. bezoek De Garage)
De Garage
Individueel € 12 € 5
Met korting
Mechelaars, Senioren (65 +), groepen, andere kortinghouders*
(* leden Davidsfonds en Willemsfonds, Vrienden van partnermusea Kazerne Dossin en Speelgoedmuseum, ticket Sint-Romboutstoren of Malinskabootjes)
€ 10 € 4
Mensen met een beperking € 7 € 3
Jongeren 13 - 26 jaar, UiT-pas met kansentarief (Mechelen), Vrijuit € 2 € 1
Gratis tarieven
Kinderen t.e.m. 12 jaar, MuseumPASSmusée, ICOM/ICOMOS, Vrienden en Ambassadeurs van het Hof van Busleyden, Vrijwilligers Hof van Busleyden en Torens aan de Dijle, Riebedebiepas, werknemers Groep Mechelen, begeleiders mensen met een beperking, Toeristische gidsen Mechelen, Lerarenkaart/Carte PROF, Iedereen verdient vakantie (waarvoor je hier je bezoek kan boeken)
gratis gratis

Tickets Museum Hof van Busleyden en De Garage

  • Wil je zowel Museum Hof Van Busleyden als De Garage bezoeken? Bij je museumticket(s) is een bezoek aan De Garage op dezelfde dag inbegrepen. Je bezoekt met het standaardticket ook alle tijdelijke tentoonstellingen.
  • Reken op ca. 1 uur om het museum te bezoeken. Koop je een ticket voor een tijdslot na 16 uur, hou er rekening mee dat het museum sluit om 17 uur (eerste donderdag/maand: 22 uur).
  • Bij een groepsbezoek kan je geen gebruik maken van kortingen of gratis bezoek, zoals met een Museumpass. Kortingen of gratis toegang zijn enkel mogelijk bij een individueel bezoek.

Boek nu je ticket