29300813456_d20a123181_k.jpg

Tarieven en tickets

Tarieven

 

Museum Hof van Busleyden en De Garage sluiten vanaf donderdag 29 oktober de deuren. We volgen de maatregelen van de overheid en heropenen het museum wanneer de situatie dat weer toelaat. Lees hier het volledige bericht

 

Opgelet! Momenteel is het verplicht om je ticket op voorhand online te kopen, ook wanneer je recht hebt op gratis toegang.  Lees alles over onze coronamaatregelen.

 

Boek nu je ticket

  Hof van Busleyden
(incl. bezoek De Garage)
De Garage
Individueel € 12 € 5
Met korting
Mechelaars, Senioren (65 +), groepen, andere kortinghouders*

(* leden Davidsfonds en Willemsfonds, Vrienden van partnermusea Kazerne Dossin en Speelgoedmuseum, ticket Sint-Romboutstoren of Malinskabootjes)

€ 10 € 4
Tradetarief Mechelse hotels € 9 € 3,5
Mensen met een beperking € 7 € 3
Jongeren 13 - 26 jaar, UiT-pas met kansentarief (Mechelen), Vrijuit € 2 € 1
Gratis tarieven
Kinderen t.e.m. 12 jaar, MuseumPASSmusée, ICOM/ICOMOS, Vrienden en Ambassadeurs van het Hof van Busleyden, Vrijwilligers Hof van Busleyden en Torens aan de Dijle, Riebedebiepas, werknemers Groep Mechelen, begeleiders mensen met een beperking, Toeristische gidsen Mechelen, Lerarenkaart/Carte PROF, Iedereen verdient vakantie (waarvoor je hier je bezoek kan boeken)
gratis gratis

Tickets

 

  • Wil je zowel Museum Hof Van Busleyden als De Garage bezoeken? Bij je museumticket(s) is een bezoek aan De Garage op dezelfde dag inbegrepen.
  • Wil je enkel De Garage bezoeken? Koop dan je ticket in onze online webshop ‘EXPO Maen Florin, Stefan Serneels, Xavier Noiret- Thomé’.
  • Wil je enkel de Sint-Janskerk bezoeken? De Sint-Janskerk is gratis.
  • Als individuele bezoeker kan je instappen in de rondleiding op donderdagavond, de Hofsprekers. Op zondag zijn er de Hedendaagse Kunst Highlights
  • Op vertoon van je toegangstickets voor Museum Hof Van Busleyden of van De Garage, geniet je bij De Centrale in Brussel een korting van 2€ op de tentoonstelling Panorama met Xavier Noiret-Thomé en Henk Visch.

 

Boek nu je ticket

 

Meer weten

 

Lees hier de handleiding en de ticket voorwaarden.

Let op: ook als je recht heb op een gratis bezoek, moet je een ticket boeken. Neem de dag zelf je gratis ticket en legitimatiebewijs mee.