29300813456_d20a123181_k.jpg

Tarieven en tickets

Tarieven

Opgelet! Momenteel is het verplicht om je ticket online te kopen. Dit kadert in de coronamaatregelen die we treffen om je bezoek zo aangenaam en veilig mogelijk te maken.

Lees er meer over hier.

Je kiest op voorhand de datum en een tijdslot. We laten maximaal 20 mensen per kwartier toe. Zo is een rustig bezoek gegarandeerd.

Groepsbezoeken zijn nog niet mogelijk. We werken aan een proefaanbod op maat, aangepast aan de maatregelen vanaf 1 oktober. Meer info binnenkort.

 

 

 

Museum Hof van Busleyden (incl. bezoek De Garage)

De Garage

Individueel

€ 12

€ 5

Met korting

Mechelaars, Senioren (65 +), groepen, andere kortinghouders*

(* leden Davidsfonds en Willemsfonds, Vrienden van partnermusea Kazerne Dossin en Speelgoedmuseum, ticket Sint-Romboutstoren of Malinskabootjes)

€ 10

€ 4

Tradetarief Mechelse hotels

€ 9

€ 3,5

Mensen met een beperking

€ 7

€ 3

Jongeren 13 - 26 jaar, UiT-pas met kansentarief (Mechelen), Vrijuit

€ 2

€ 1

Gratis tarieven

Kinderen t.e.m. 12 jaar, MuseumPASSmusée, ICOM/ICOMOS, Vrienden en Ambassadeurs van het Hof van Busleyden, Vrijwilligers Hof van Busleyden en Torens aan de Dijle, Riebedebiepas, werknemers Groep Mechelen, begeleiders mensen met een beperking, Toeristische gidsen Mechelen, Lerarenkaart/Carte PROF, Iedereen verdient vakantie (waarvoor je hier je bezoek kan boeken)

gratis

gratis

Tickets

Het is momenteel verplicht je tijdslot online te boeken.

Wil je de hedendaagse kunsttentoonstellingen bezoeken in Museum Hof Van Busleyden èn in De Garage? Met je ticket(s) aan museumtarief is een bezoek aan De Garage op dezelfde dag automatisch inbegrepen.  

Wil je enkel De Garage boeken en bezoeken?  Reserveer en koop dan het ticket aan de bovenvermelde tarieven voor De Garage in onze online webshop ‘EXPO Maen Florin, Stefan Serneels, Xavier Noiret- Thomé’. Bezoek aan de Sint-Janskerk is gratis. 

Opgelet: dit ticket geeft je geen toegang tot de museumcollectie, wanneer je de expo van Maen Florin volledig wil bezoeken op de 3 locaties raden we je sterk aan om een ticket aan museumtarief te kopen.

Op vertoon van je toegangstickets voor Museum Hof Van Busleyden of van De Garage, geniet je bij De Centrale in Brussel een korting van 2€ op de tentoonstelling Panorama met Xavier Noiret-Thomé en Henk Visch.  

Boek nu je ticket.

 

Lees hier de handleiding en de ticket voorwaarden.

Let op: ook als je recht heb op een gratis bezoek, moet je een ticket boeken. Neem de dag zelf je gratis ticket en legitimatiebewijs mee.