Tarieven en tickets

Tarieven

Opgelet!

  • Momenteel is het verplicht om je ticket op voorhand online te kopen, ook wanneer je recht hebt op gratis toegang. 
  • Gekochte tickets kunnen noch omgeboekt, noch terugbetaald worden. Het is niet mogelijk om je tickets om te ruilen voor een latere datum.
  • Je kan niet telefonisch reserveren. Heb je een vraag, kijk bij onze Veelgestelde vragen. Heb je telefonisch hulp nodig? Neem contact op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tijdens de kantooruren.
  • Lees hier de handleiding voor online aankopen van een ticket.
  • Tijdens de maand april is de tentoonstelling Kinderen van de Renaissance ook op woensdag open. Let op! De vaste opstelling kan je op woensdag niet bezoeken.

 

Boek nu je ticket

  Hof van Busleyden
(incl. bezoek De Garage)
De Garage
Individueel € 12 € 5
Met korting
Mechelaars, Senioren (65 +), groepen, andere kortinghouders*
(* leden Davidsfonds en Willemsfonds, Vrienden van partnermusea Kazerne Dossin en Speelgoedmuseum, ticket Sint-Romboutstoren of Malinskabootjes)
€ 10 € 4
Tradetarief Mechelse hotels € 9 € 3,5
Mensen met een beperking € 7 € 3
Jongeren 13 - 26 jaar, UiT-pas met kansentarief (Mechelen), Vrijuit € 2 € 1
Gratis tarieven
Kinderen t.e.m. 12 jaar, MuseumPASSmusée, ICOM/ICOMOS, Vrienden en Ambassadeurs van het Hof van Busleyden, Vrijwilligers Hof van Busleyden en Torens aan de Dijle, Riebedebiepas, werknemers Groep Mechelen, begeleiders mensen met een beperking, Toeristische gidsen Mechelen, Lerarenkaart/Carte PROF, Iedereen verdient vakantie (waarvoor je hier je bezoek kan boeken)
gratis gratis

Tickets

  • Wil je zowel Museum Hof Van Busleyden als De Garage bezoeken? Bij je museumticket(s) is een bezoek aan De Garage op dezelfde dag inbegrepen.
  • Wil je alle tijdelijke expo's bezoeken? Dat kan met één ticket, nl. het standaardticket voor Hof van Busleyden (individueel 12 euro, kortingen mogelijk).
  • Wil je enkel De Garage of Cultuurcentrum bezoeken? Dan volstaat een ticket voor De Garage (individueel 5 euro, kortingen mogelijk). 
  • Reken op ca. 1 uur om het museum te bezoeken. Koop je een ticket voor een tijdslot na 16 uur, hou er rekening mee dat het museum sluit om 17 uur (donderdag: 22 uur).

Boek nu je ticket


Meer weten?

Let op: ook als je recht heb op een gratis bezoek, moet je een ticket boeken. Neem de dag zelf je gratis ticket en legitimatiebewijs mee.