Tarieven en tickets

Tarieven

Opgelet! Momenteel is het verplicht om je ticket op voorhand online te kopen, ook wanneer je recht hebt op gratis toegang.  Lees alles over onze coronamaatregelen.

Boek nu je ticket

  Hof van Busleyden
(incl. bezoek De Garage)
De Garage
Individueel € 12 € 5
Met korting
Mechelaars, Senioren (65 +), groepen, andere kortinghouders*
(* leden Davidsfonds en Willemsfonds, Vrienden van partnermusea Kazerne Dossin en Speelgoedmuseum, ticket Sint-Romboutstoren of Malinskabootjes)
€ 10 € 4
Tradetarief Mechelse hotels € 9 € 3,5
Mensen met een beperking € 7 € 3
Jongeren 13 - 26 jaar, UiT-pas met kansentarief (Mechelen), Vrijuit € 2 € 1
Gratis tarieven
Kinderen t.e.m. 12 jaar, MuseumPASSmusée, ICOM/ICOMOS, Vrienden en Ambassadeurs van het Hof van Busleyden, Vrijwilligers Hof van Busleyden en Torens aan de Dijle, Riebedebiepas, werknemers Groep Mechelen, begeleiders mensen met een beperking, Toeristische gidsen Mechelen, Lerarenkaart/Carte PROF, Iedereen verdient vakantie (waarvoor je hier je bezoek kan boeken)
gratis gratis

Tickets

  • Wil je zowel Museum Hof Van Busleyden als De Garage bezoeken? Bij je museumticket(s) is een bezoek aan De Garage op dezelfde dag inbegrepen.
  • Wil je alle tijdelijke expo's bezoeken? Dat kan met één ticket, nl. het standaardticket voor Hof van Busleyden (individueel 12 euro, kortingen mogelijk).
  • Wil je enkel De Garage of Cultuurcentrum bezoeken, met de expo's van Sergio De Beukelaer, Maen Florin, Stefan Serneels en Xavier-Noiret-Thomé? Dan volstaat een ticket voor De Garage (individueel 5 euro, kortingen mogelijk). 

Boek nu je ticket


Meer weten?

Lees hier de handleiding en de ticket voorwaarden.

Let op: ook als je recht heb op een gratis bezoek, moet je een ticket boeken. Neem de dag zelf je gratis ticket en legitimatiebewijs mee.