hofvanbusleyden_copyrighttourismmechelen.jpg
Reserveren

Tickets kan je op voorhand reserveren bij UiT in Mechelen. Je betaalt hier 2 euro administratiekosten per transactie. Wil je meerdere lezingen wil volgen, dan reserveer je de tickets dus best allemaal tegelijk.

UIT Mechelen

Vleeshouwersstraat 6
2800 Mechelen

 

Aan de balie in het Hof van Busleyden kan je ook terecht voor tickets in voorverkoop (ter plekke). Als er op de avond van de lezing zelf nog plaatsen beschikbaar zijn, worden deze verkocht tot 19u55. Aan de balie in het Hof van Busleyden betaal je geen administratiekosten.

Opgelet: Zaal Dodoens heeft een beperkte capaciteit. Eens de zaal volzet is, sluiten we de verkoop af. Tickets die bij UiT werden gereserveerd maar nog niet betaald, worden doorverkocht als ze om 19u55 niet zijn opgehaald.

 
 
Tarieven (vanaf de reeks Hoe maakt u het?)
Basisprijs per ticket | € 6,00 
Basisprijs voor een volledige reeks (20% korting) | € 19,20 
Prijs per ticket voor houders van een UiTPAS met kansentarief | € 1,00
(een drankje inbegrepen)
 
 
Wil je de hele reeks volgen en koop je de vier tickets tegelijk? Dan kan je gratis een lezing naar keuze bijwonen uit een volgende reeks. Je ontvangt hiervoor een code. Met deze code kan je terecht aan de balie van UiT in Mechelen. Je kan ze ook gebruiken wanneer je je tickets online bestelt.
Opgelet: kaarten kopen voor een hele reeks kan enkel bij UiT in Mechelen.
 
 

Bereikbaarheid

De lezingen gaan door in zaal Dodoens in Museum Hof van Busleyden. De ingang van de zaal bevindt zich meteen rechts wanneer je de door de poort in de Frederik de Merodestraat loopt.

Hoe bereik ik het museum?

 

Op de hoogte blijven?

Wil je weten wat er in de volgende Soirée MuzE reeks op het programma staat? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief van Soirée MuzE.

Ontvang je liever een papieren brochure, stuur dan een mail naar: hvb@mechelen.be