hofvanbusleyden_copyrighttourismmechelen.jpg

Maandagmiddagrondleiding

Deze pagina is niet beschikbaar in het Engels. U kan deze pagina vertalen met Google Translate.

Hou je van heerlijk rustig rondlopen in een museum? Echt de tijd nemen om kunstwerken te bekijken? Op maandagnamiddag kan je voortaan tweewekelijks instappen in onze rondleiding voor individuele bezoekers. De focus ligt meesterschap en schoonheid. Een gids neemt je 90 minuten lang mee door de permanente tentoonstelling van het museum. Dwaal door het Renaissance stadspaleis van Hiëronymus van Busleyden, verdiep je in het vakmanschap uit de 16e-eeuw en bewonder de prachtige albasten en poupées de Malines. Je sluit de rondleiding af bij de Besloten Hofjes, de topstukken van het museum.

 

Hoeveel kost het?

Je betaalt gewoon je inkomticket (12 euro standaardtarief, voor kortingen zie hier) + 5 euro aan de balie van het museum. Je moet wel op voorhand inschrijven via de onderstaande formulieren of aan de balie van het museum. We kunnen per rondleiding 20 personen toelaten en vol is vol, dus wees er op tijd bij.

 

Wanneer?

Afspraak elke twee weken op maandagmiddag om 14u aan de balie van het museum!

 

Inschrijven

Als je voor meerdere mensen inschrijft vul je per persoon een nieuw formulier in (mag bijv. ook drie keer in jouw naam). Inschrijven kan tot 4 dagen voor de rondleiding. We hebben minstens 4 inschrijvingen nodig om de rondleiding te laten doorgaan. Moesten er minder mensen voor jouw rondleiding hebben ingeschreven, dan krijg je van ons een seintje op voorhand.

Volgende data:

2 september 2019

 

Deze rondleiding is bedoeld voor individuele bezoekers. Kom je met een groep? Boek dan hier je bezoek.

Kom je liever instappen op donderdagavond, dat kan ook!