Finissage Weekend The Bigger the Short, the Sweeter the Bottom - William Ludwig Lutgens

Vanaf maart 2022 ondergaat het stadspaleis een grondige restauratie. De vaste opstelling is op dit moment niet toegankelijk. Lees meer over de restauratie.

Finissage Weekend The Bigger the Short, the Sweeter the Bottom - William Ludwig Lutgens - 28.05.2022 – 29.05.2022

The Bigger the Short, the Sweeter the Bottom loopt stilaan op zijn einde. De Garage nodigt je uit voor een laatste bezoek aan deze veelzijdige tentoonstelling van William Ludwig Lutgens.

Bezoek tijdens het Finissage Weekend de tentoonstelling en neem deel aan diverse activiteiten. Verdiep je je graag verder in kunst? Ben je een echte creatieveling? Of heb je eerder groene vingers? Er is voor ieder wat wils!

Op zaterdag en zondag kruip je in het hoofd van William Ludwig Lutgens en zijn fantasierijke wereld. Tijdens een instaprondleiding neemt hij je mee door de kleurrijke schilderijen, sculpturen en installaties van de expo. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij.

 

Plant je eigen kunstwerk

Kruip in de huid van een kunstenaar en breng creatieve ideeën aan op een groot canvas in de buitenlucht. Dit met een prominent aspect van de opstelling… aardappelen! Maak eigen aardappelstempels, voeg de verf toe en breng gezamenlijk een heel nieuw kunstwerk tot leven.

Neem aardappelen van de tentoonstelling mee naar huis en plant ze in je eigen tuin. Geniet op deze manier nog lang na van een duurzaam en smakelijk aandenken aan een onvergetelijke tentoonstelling.

Dompel tijdens deze feestelijke afsluiter nog een laatste keer onder in de wonderlijke wereld van William Ludwig Lutgens.

 

Praktisch

  • Waar: De Garage
  • Wanneer: Zaterdag 28 mei en zondag 29 mei, van 13.00 – 18.00 uur.
  • Prijs activiteiten: inbegrepen in je ticket
  • Boek je ticket

 

  • Rondleiding met William Ludwig Lutgens
  • Wanneer: Zaterdag 28 mei en zondag 29 mei, van 13.30 – 14.00 uur.
  • Boek je ticket voor zaterdag of zondag met als tijdslot 13.30 uur. De rondleiding start stipt om 13.30 uur. De prijs is inbegrepen in je ticket.