opening-1506-web-30.jpg

Donderdagavondrondleiding

Deze pagina is niet beschikbaar in het Duits. U kan deze pagina vertalen met Google Translate.

Donderdagavond rondleiding met gids

Wil je het museum ontdekken samen met een gids? Elke derde donderdagavond van de maand kan je als individuele bezoeker aansluiten bij een instaprondleiding. Een gids neemt je in 90 minuten mee langs de hoogtepunten van de permanente tentoonstelling van het museum. Dwaal door het renaissance stadspaleis van Hiëronymus van Busleyden, verdiep je in het vakmanschap uit de 16de eeuw en bewonder de prachtige albasten en poupées de Malines. Je sluit de rondleiding af bij de prachtige Besloten Hofjes, de topstukken van het museum.

 

Praktisch

Kies een van onderstaande data en schrijf je in voor de rondleiding, ten minste 2 dagen op voorhand. Bij minder dan 5 deelnemers kan het zijn dat we de rondleiding annuleren. Je hoeft bij het reserveren nog niet te betalen, dat doe je op de dag zelf bij het onthaal. Je betaalt een museumticket (met korting als je daar recht op hebt) en een bijdrage van 5 euro voor de gids. De rondleiding start om 20 uur aan het museumonthaal. Duur: 90 minuten. Het museum is op donderdagavond open tot 22 uur.

Als je voor meerdere mensen inschrijft vul je per persoon een nieuw formulier in (mag bijv. ook drie keer in jouw naam).

 

Data

donderdag 19 maart | afgeschaft
donderdag 16 april | inschrijven
donderdag 21 mei (OH Hemelvaart) | inschrijven
donderdag 18 juni | inschrijven

 

Deze rondleiding is bedoeld voor individuele bezoekers. Kom je met een groep? Boek dan hier je bezoek.