De Garage

Deze pagina is niet beschikbaar in het Duits. U kan deze pagina vertalen met Google Translate.

Vanaf maart 2022 ondergaat het stadspaleis een grondige restauratie. De vaste opstelling is op dit moment niet toegankelijk. Lees meer over de restauratie.

Tip! Op dit moment loopt er geen tentoonstelling in De Garage. Bezoek onze hedendaagse kunst tentoonstelling in Museum Hof van Busleyden:

Gap in the Clouds

 

De Garage maakt sinds 2020 deel uit van Museum Hof van Busleyden. Het is een ruimte voor actuele kunst, waar zowel gevestigde waarden als jonge kunstenaars centraal staan. Die manier van werken sluit perfect aan bij de geest van het Museum Hof van Busleyden als plek waar de mens centraal staat en ruimte is voor experiment.

De Garage vind je in hartje Mechelen, recht tegenover de Sint-Romboutskathedraal. In de tijdelijke tentoonstellingen die er vier à vijf keer per jaar plaatsvinden, kan je het werk van hedendaagse kunstenaars in al hun veelzijdigheid ontdekken. Laat je verrassen door de lopende expo’s, snuister in het aanbod in de shop of verdiep je in de werken van opkomende kunstenaars.

Je kan een apart ticket kopen voor De Garage, of een standaardticket waarmee je zowel het museum als De Garage kan bezoeken. De twee locaties liggen op wandelafstand van elkaar. Let op: de openingsuren van De Garage verschillen van die van het museum.